L’Equip de Govern donarà compte avui dels projectes que ha presentat a l’Estat per a que s’incloguin al FEOSL, i els que ja han estat aprovats

Obres a la via pública en un carrer de la vila

L’Equip de Govern donarà compte en el ple d’avui dels projectes presentats a l’Estat per a la seva inclusió en els Fons Estatals per a l’Ocupació i la Sostenibilitat Local, i aquells que han estat aprovats per a la seva execució. Premià de Mar dedicarà en  aquest 2010 4,5 milions d’Euros en inversió per a obres, 2,5 dels quals provenen dels Fons de l’Estat.

Ahir us vam oferir la relació dels projectes d’obres que es presentaven en el ple d’aquest vespre. En aquest sentit us hem de fer una rectificació. Ahir us explicàvem que els projectes que passaven des de l’àrea d’Alcaldia eren els que passaven des del fons estatal per a l’ocupació i la sostenibilitat local mentre que els que passaven des de l’àrea d’Obres Públiques eren els d’inversió municipal. En realitat, els que passen per alcaldia son els que es proposen a l’Estat per a la seva aprovació i els que passen per obres públiques són els que ja han estat aprovats. Tant d’uns com dels altres es dóna compte i per tant no es passen a aprovació.

Be the first to comment on "L’Equip de Govern donarà compte avui dels projectes que ha presentat a l’Estat per a que s’incloguin al FEOSL, i els que ja han estat aprovats"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Translate »