L’Equip de Govern municipal busca optimitzar recursos amb la integració dels organismes autònoms en l’estructura de l’Ajuntament

Apunt Informatiu
Descarrega’t el butlletí

Entrevista Tomàs Esteban
Descarrega’t l’entrevista

L’equip de Govern de municipal argumenta la dissolució i integració a l’estructura de l’Ajuntament dels tres patronats de Premià de Mar, Museu de l’Estampació, Escola de Música, Ràdio Premià de Mar, per optimitzar recursos. En declaracions d’aquest matí a Premià Notícies, el regidor de Projectes i Estudis Estratègics, Tomàs Esteban, ha explicat que amb la dissolució dels patronats desapareixerà únicament l’estructura administrativa i s’unificaran aspectes de tipus financer. Així, si fins a l’actualitat s’aprovaven quatre pressupostos al municipi, el de l’Ajuntament i el de cadascun dels organismes autònoms, a partir de l’any vinent tots quatre s’unificaran en un de sol el de l’Ajuntament. Esteban ha emfatitzat però que aquesta unificació no significarà la desaparició de cap dels serveis que oferien els Patronats fins ara.

Museu Municipal, Emissora Municipal i Escola Municipal de Música.

Museu Municipal, Emissora Municipal i Escola Municipal de Música.

Tomàs Esteban també ha explicat que en l’actualitat s’estan redactant les memòries que resumiran la història i l’activitat actual dels patronats i perfilaran on s’ubicaran dins l’estructura administrativa del consistori cadascun dels organismes. A banda, l’Ajuntament també integrarà en la seva estructura els equipaments i el personal de cadascun dels organismes.

Be the first to comment on "L’Equip de Govern municipal busca optimitzar recursos amb la integració dels organismes autònoms en l’estructura de l’Ajuntament"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »