Les activitats a la platja de llevant posen l’accent en la seguretat i els valors socials

Activitats de socorrisme a la platjaActivitats de socorrisme a la platja

Aquest divendres es tornaran a repetir les activitats a la platja de llevant de Premià de Mar, la regidora Olga Safont ens recorda que totes les accions que es proposen realitzar són perquè els usuaris puguin aprofundir en els valors socials com la solidaritat, el civisme, el respecte, la protecció del medi ambient,  l’esport, la vida saludable i campanyes contra l’alcohol i el tabac. La seguretat és una de les característiques on es posa l’accent des de la regidoria de Medi Ambient.

A dos quarts d’onze fins dos quarts de dotze tindrà lloc l’activitat anomenada Jocs de platja on s’explica el servei de salvament, significat de les banderes, canals boies i altres senyalitzacions, també es mostra el material de què disposen els socorristes.

De les 12 a les 13 h el taller s’anomena Salvar una vida on s’ensenya a realitzar primers auxilis i com actuar en cas d’emergència.

Finalment de les 16 h a les 18 jornada lúdico-esportiva en què els usuaris podran practicar volei, futbol platja i altres activitats per fomentar hàbits saludables i esport. Tant els tallers com els esports es faran davant el mòdul de socorrisme de Marsave en aquesta platja

Translate »