Les entitats premianenques ja tenen el seu portal virtual

Presentat el nou Portal d’Entitats de Premià de Mar, la plataforma virtual a través de la qual el teixit associatiu podrà crear el seu propi espai i interactuar amb els ciutadans. Ahir la sala d’actes del Centre Cívic es va omplir per seguir la justificació de l’alcalde Miquel Buch i les explicacions pràctiques de l’àrea de participació ciutadana.

Ahir us parlàvem d’aquesta nova plataforma impulsada per la Diputació de Barcelona i adoptada pel consistori premianenc, i que ha estat implementada per l’Àrea de Participació.

La presentació en públic es feia ahir, com diem, al Centre Cívic, amb presència dels professionals que hi han treballat i amb l’assistència de l’alcalde Miquel Buch, que també va dirigir unes paraules als assistents. Al voltant d’una setantena de premianenca van acudir a la cita.

El primer a parlar va ser Miquel Buch, que va posar l’accent en els aspectes més teòrics.  Segons Buch, aquesta nova eina estarà participada per l’Ajuntament però les protagonistes seran les entitats.

De la part tècnica la Dolors Anguera va ser qui va donar les pistes més pràctiques: a grans trets, el nou portal (que, per cert, es diu entitats.premia.cat) funcionarà com una gran matriu dins la qual les entitats podran crear i actualitzar el seu propi espai, amb l’existència també d’un intranet perquè hi pugui haver comunicació entre els donats d’alta.

Be the first to comment on "Les entitats premianenques ja tenen el seu portal virtual"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »