Les festes d'estiu del barri Tarter-Maresme tornen aquest cap de setmana

Aquest cap de setmana tenen lloc les festes d’estiu del barri Tarter-Maresme, unes festes que arriben ja a la seva desena edició.

Els actes de demà dissabte tindran lloc a la plaça de Mercè Rodoreda i començaran a  les 11 del matí amb la disbauxa i els jocs infantils. A la tarda els actes es reprendran a les cinc i constaran de xocolatada pels petits, l’homenatge a la gent gran i al festa de la Verema, amb un espectacle a càrrec de les veremadores i les pubilles amb trepitjada de raïm. Ja al vespre, i a la mateixa plaça de Mercè Rodoreda, a les vuit del vespre hi haurà sevillanes i country, a les 20:30h. una botifarrada i a les 22:00h. ball popular amb l’orquestra ‘Les bèsties 666’. 

Ja diumenge, les activitats de la festa del barri Tarter-Maresme es desplaça a la parròquia de Santa Maria on es farà una missa a les 11 del matí i una fideuà a partir de la una del migdia.

En declaracions a Ràdio Premià de Mar, la presidenta de l’Associació de Veïns del barri Tarter-Maresme, Lola Ortiz ha destacat l’esforç fet pels veïns per tirar endavant la festa, tot i el baix pressupost que disposen, així com la participació del comerç de la zona.

Lola Ortiz ha agraït també la col·laboració de la parròquia de Santa maria en l’organització dels actes de la festa.

Be the first to comment on "Les festes d'estiu del barri Tarter-Maresme tornen aquest cap de setmana"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.