▶️Les millores a les escoles s’imposen en el pressupost participatiu 2018 amb descens en el número de vots

Animació que va servir per promocionar la 2a edició del procésAnimació que va servir per promocionar la 2a edició del procés

“Millores a les escoles públiques de 1r cicle d’educació infantil, 2n cicle d’educació infantil i primària de Premià de Mar”. Aquest és el títol de la proposta, presentada per la federació d’Ampes de les escoles públiques de la ciutat, que ha resultat guanyadora del procés participatiu pel pressupost municipal 2018 que va tancar dimarts el termini de votacions populars. Segons informa l’Ajuntament en una nota, en total han votat en aquest procés 1.160 persones, això són 378 menys que en l’edició dels pressupostos participatius de l’any passat. El regidor d’Hisenda, Miquel Àngel Méndez, que ha lloat la qualitat i quantitat de les propostes presentades, ha lamentat d’altra banda el descens de la participació.

La proposta guanyadora, valorada en 200.000€ va obtenir 369 vots. Pel que fa a les altres propostes més votades, en segon lloc, amb 300 vots, trobem “Reforçar la neteja de carrers” i el tercer, amb 246 vots, “Reobertura del servei socio-psicopedagògic”.
D’altra banda, l’ajuntament de Premià de Mar ha anunciat un increment en la partida de neteja en el pressupost municipal de 2018 per tal d’acabar amb la percepció de neteja insuficient dels carrers de la ciutat que té part de la població. Ho ha anunciat Miquel Àngel Méndez que ha recordat que aquesta partida ha crescut en un 10% els darrers quatre anys.

Méndez ha assenyalat també les partides d’Ensenyament, Serveis Socials i inversió com algunes de les que experimentaran major creixement en el pressupost de l’any vinent. Els números del 2018 es presentaran en un Fòrum Ciutadà dimarts vinent, dia 7 de novembre, a 2/4 de 8 del vespre a l’Espai l’Amistat.

Podeu escoltar l’entrevista completa a Miquel Àgel Méndez:

Translate »