Les retallades porten l’Ajuntament a no pagar els cursos de natació a 1er de Primària

Més enllà de la supressió de la sisena hora aprovada pel govern de la Generalitat, el curs escolar 2011-2012 presenta una altra retallada concreta a Premià de Mar. I és que per primera vegada, i també per motius econòmics, l’Ajuntament deixa de pagar els cursos de natació pels alumnes de primer curs de Primària. Els cursos de natació, però, es mantenen pels alumnes de segon curs de Primària amb l’objectiu que tots els nens de la ciutat sàpiguen nedar. Ho explicava ahir al programa ‘Tot d’Una’ de Ràdio Premià de Mar el coordinador de l’àrea d’Ensenyament de Premià de Mar, Oriol Carvajal.

D’altra banda, demanats en el mateix programa sobre la construcció de l’edifici que ha d’acollir l’escola Mar Nova, Carvajal va explicar que el Departament hauria de començar a desenvolupar el projecte arquitectònic durant el proper curs.

1 Comment on "Les retallades porten l’Ajuntament a no pagar els cursos de natació a 1er de Primària"

  1. No sé quants diners significa aquesta reducció, però m’imagino que no gaire en relació al conjunt del pressupost. Si l’Ajuntament necessita retallar aquest tipus de partides, potser ens haurien d’explicar quina és la situació financera de la institució perquè, junt a l’estranya cita d’agost convocada per la Vicepresidència i el Departament d’Economia i Finances de la Generalitat, és un mal presagi. S’acosten temps (encara més) difícils per als ajuntaments, i el de Premià no en serà una excepció i potser seria hora d’agar el toro per les banyes. Estic segur que si ens expliquen quina és la situació i quin és el pla, serem capaços d’entendre-ho. Sinó, un flipa bastant amb què es facin coses com aquesta, que són xavalla, i la cosa es posarà xunga perquè és altament probable que s’hagin de deixar de prestar serveis o es prestin sota uns altres paràmetres (per exemple, unes llistes d’espera com les que es van ampliant dia a dia a Salut). I que consti que ni crec que aquesta “retallada” sigui un canvi gaire significatiu per a l’aprenentatge dels nens, ni en tinc cap en edat escolar… 😀

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Translate »