L’Escola de Música prepara la seva setena Setmana Temàtica

El Director de l'escola Municipal de Música, Josep Aniceto

L’Escola de Música de Premià de Mar celebra del 21 al 26 de març la seva Setmana Temàtica dedicada enguany a la música llatinoamericana. La Setmana Temàtica, que arriba enguany a la seva setena edició, inclourà concerts de cant coral i actuacions tant d’alumnes com de professors de l’Escola. Les actuacions es faran a punts diversos de la ciutat com l’escola de La Salle o l’església de Santa Maria, a banda de l’auditori de l’Escola.

Cada curs, l’Escola Municipal del Música de Premià de Mar dedica una setmana a un tema concret sobre el qual giren un seguit d’activitats, naturalment musicals. Enguany l’escola celebra del 21 al 26 de març la setena edició de la seva Setmana Temàtica i la dedica a la música llatinoamericana. El director de l’Escola Municipal de Música, Josep Aniceto, en parlava ahir al Tot d’Una.

La primera de les activitats d’aquesta setmana temàtica la tindrem el 21 de març amb un concert de cant coral a l’escola de la Salle.

No només els alumnes de l’escola de Música actuaran durant la Setmana Temàtica. També els professors tindran el seu concert sota el títol de ‘Cocktail latino’. Això serà el 22 de març a l’auditori de l’Escola.

La resta d’activitats de la setena Setmana Temàtica de l’Escola de Música ens portarà un segon concert de corals el 24 de març, a l’església de Santa Maria i un taller de percussió llatina el 25 de març a l’auditori de l’Escola. Durant tota la setmana, a més, hi haurà activitats dirigides pel professorat de l’escola amb el títol de ‘Chacoteando’ i ‘La clau és la clave’.

Be the first to comment on "L’Escola de Música prepara la seva setena Setmana Temàtica"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »