L’eurodiputada socialista Maria Badia es reuneix amb el Consell Sènior

Maria Badia en un discurs al Parlament Europeu

L’eurodiputada socialista Maria Badia es va reunir la setmana passada amb membres del Consell Sènior de Premià de Mar. Des de l’entitat es buscava donar a conèixer el projecte Eurosènior a membres del Parlament Europeu. Segons informa el Consell Sènior, Badia va considerar que la xarxa Eurosènior podia ser un bon motor per treballar els temes vinculats amb l’envelliment a nivell europeu.

La reunió va tenir lloc el passat dia 4 de març, però fins ahir no en vam tenir notícia. L’Eurodiputada socialista Maria Badia es va reunir a Premià de Mar amb el Consell Sènior en una reunió de treball que tenia per objectiu explicar-li el projecte Eurosènior i les propostes que tenen a nivell europeu. Segons el president del Consell Sènior, Josep Aracil, Badia es va mostrar molt receptiva.

Sembla que, a diferència del que passa als Estats Units, a Europa no hi ha una organització sènior que treballi pels interessos de la Gent Gran. Segons Josep Aracil, Maria Badia va considerar que la xarxa Eurosènior podia ser un motor per moure el tema de l’envelliment a nivell europeu. Per cert que, com a conseqüència d’aquesta visita, ha nascut la possibilitat de que membres del Consell Sènior visitin el Parlament Europeu l’any vinent.

Maria Badia va suggerir als membres del Consell Sènior que establissin contactes amb l’Oficina del Parlament Europeu a Barcelona, per avançar en la seva línia de treball europea.

Be the first to comment on "L’eurodiputada socialista Maria Badia es reuneix amb el Consell Sènior"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »