Futbol

L'Europa amarga el debut de Creixell

Carles Sole

Un moment de l'escalfament dels jugadors abans del partit

El Club Esportiu Premià va perdre per 1 a 0 al Nou Sardenya el dia de l’estrena de Jaume Creixell a la banqueta premianenca. Un partit molt travat va deixar els 3 punts a Gràcia gràcies al gol de Segalès al minut 67.

El Premià segueix en caiguda lliure, i l’última derrota la va patir al Nou Sardenya, el camp de l’Europa, el passat diumenge. El resultat final d’1-0 es veu condicionat per una de les notes més destacades de la jornada: el debut de Jaume Creixell a la banqueta premianenca. El Tigre de Sants va aterrar dijous al club premianenc i després de dos entrenaments ja va dirigir el primer partit.

El Premià va aconseguir situar-se molt bé sobre el terreny de joc al llarg dels 90 minuts, i el cert és que, l’Europa, un dels equips aspirants al play-off, va haver de suar per desfer la teranyina plantejada per Creixell. El primer temps del matx va transcórrer sense lluïments i pràcticament sense ocasions. La primera la va tenir l’equip escapulat: Cebri cedia al minut 21 una gran passada per Gatell que aquest rematava al segon pal, però que en última instància Manel aconseguia refusar. Tot i així, els maresmencs igualaven l’apartat d’ocasions amb un 1 contra 1 d’Ivan Peralta davant Cañadas que el davanter enviava fora.

Als voltants del minuts 50 va tenir entrada en escena la jugada polèmica del matx: Javi González refusava una pilota tot ajudant-se amb el braç. Però l’àrbitre va decidir no xiular res. I va ser al 67′ quan el conjunt de Pedro Dólera va establir l’avantatge en el matx. El jugador que havia entrat en el segon temps, Segalès va aliar-se a la perfecció amb Cebri, ja que després d’una passada seva es fabricava una gran jugada individual i, amb un xut creuat, superava el porter premianenc Manel.

A partir de llavors, algunes ocasions per l’Europa, tot i que Israel Delgado també va poder empatar al minut 93 de partit amb un servei de falta que va refusar Cañadas amb moltes dificultats. A l’últim tram, Javi González va caure lesionat i s’espera a fer-se les revisions per veure l’abast de la seva lesió. També cal dir que Israel Delgado va completar el cicle de targetes grogues i es perdrà el proper compromís.

El Premià segueix cuer del grup 5è de la 3a divisió amb 11 punts en 18 jornades, i aquest cap de setmana rep al Municipal de Premià (12:00h) l’Espanyol B, 11è classificat amb 24 punts.