L’excursió del ‘Fem diumenge, fem cultura’ i el concert coral de l’Escola de Música, activitats destacades del cap de setmana

La regidoria de Cultura de Premià de Mar enceta diumenge el programa ‘Fem diumenge, fem Cultura’ pel que fa a l’any 2010. Una sortida titulada ‘Els orígens del barri de mar. Premià de Dalt i al seva història al carrer’ servirà per reobrir aquest cicle d’excursions mensuals. Per la seva part, l’Escola Municipal de Música de Premià de Mar inaugura diumenge la seva setmana temàtica dedicada enguany a la música llatinoamericana. L’Escola de Música presenta un concert de corals infantils a la capella de l’escola de La Salle.

Els actes més importants del cap de setmana els trobem diumenge amb dues estrenes. La primera d’elles la trobem al matí i és la primera edició del programa ‘Fem diumenge, fem cultura’ en aquest 2010. La regidoria de cultura ens proposa per diumenge una sortida sota el títol de ‘Els orígens del Barri de Mar. Premià de Dalt i la seva història al carrer’. La convocatòria de la sortida de diumenge és a les del matí davant del Centre Cívic del carrer Esperança. Com sempre es recomana dur el vehicle particular.

La segona de les activitats de diumenge té un caire musical. L’escola Municipal de Música de Premià de Mar enceta la seva setmana temàtica que dedica enguany a la Música Llatinoamericana. El primer dels concerts previstos serà a càrrec de les corals infantils de l’Escola. Aquest concert de corals de l’escola de música es farà diumenge a dos quarts d’una del migdia a la capella de l’Escola de La Salle. El segon concert de la setmana temàtica de l’Escola Municipal de Música es farà dilluns a l’auditori de l’escola i porta per nom ‘Coktail latino’. L’actuació anirà a càrrec dels professors de l’Escola.

A banda d’aquestes dues activitats, el que ens queda per comentar són les exposicions que podem visitar aquest dies a la ciutat. Fins diumenge es pot visitar a la sala Premiart l’exposició de pintures de Francesc Estall a la sala Premiart. Estall presenta un seguit d’obres on la imatge de les dones és protagonista.

Tenim altres exposicions en marxa a la ciutat que es poden visitar aquests dies. L’AECC porta la mostra ‘Gravats i clixetisme, el taller de Miquel Masip’ a la sala d’exposicions de can Manent. La mostra inclou mostres del treball i les tècniques al voltant de la impressió i l’estampació que Masip ha desenvolupat al seu taller del Passatge d’en Manent. Podeu visitar aquesta exposició fins el 3 d’abril. L’horari de visites el cap de setmana és d’11 del matí a dos quarts de dues del migdia.

I des 7 de març el Museu de l’Estampació ens presenta l’exposició temporal ‘Una vida en batik. Del palau dels sultans als pobles de Java’. La mostra ens presenta peces estampades amb aquest sistema originari de l’illa de Java i l’explicació dels processos d’aquesta tècnica d’estampat. Recordeu d’altra banda que a partir d’aquest cap de setmana, el Museu de l’Estampació obres les portes dissabtes i diumenge d’11 del matí a 2 del migdia.

Be the first to comment on "L’excursió del ‘Fem diumenge, fem cultura’ i el concert coral de l’Escola de Música, activitats destacades del cap de setmana"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »