▶️L’historiador Joan Gómez posa el futur del seu arxiu en mans del seus fills si no hi ha acord amb l’Ajuntament

L'historiador Joan Gómez en una imatge d'arxiu.L'historiador Joan Gómez en una imatge d'arxiu.

L’historiador Joan Gómez ha denunciat avui que ningú del govern municipal s’ha posat en contacte amb ell encara per informar-lo de l’aprovació de la moció en el ple a partir de la qual el seu arxiu passaria a tenir gestió municipal. Gómez ha explicat a Premià Notícies que encara gaudeix treballant al seu arxiu però que ha decidit que, si no s’ha resolt abans l’acord amb l’Ajuntament, quan ell falti seran els seus fills els que decidiran el futur del fons documental.

Gómez ha explicat que responsables d’altres arxius s’han posat en contacte amb ell per manifestar el seu interès en el fons en cas que aquest no acabi sent municipal, tot i que no ha volgut donar noms concrets per evitar especulacions. També ha dit que recentment el seu fons documental encara s’ha ampliat amb l’acolliment dels arxius de l’historiador premianenc Joaquim Moragas i el fotogràfic de la família Clastre.

La gestió municipal de l’arxiu de Joan Gómez es va aprovar en el ple de març a proposta d’ERC amb l’única abstenció de Ciutadans.

Translate »