L’home que va aparèixer mort divendres a la platja del Masnou va tenir una mort accidental

L’home que va aparèixer mort surant a la platja del Masnou divendres al matí va morir per causes accidentals segons es desprèn de l’autòpsia que se li va practicar. Els Mossos d’Esquadra han dit a aquesta redacció que la víctima no era de la comarca del Maresme però no han donat més informació atenent al seu protocol d’actuació en morts accidentals. Aquest succés ha coincidit amb un inici de la temporada de platges a Premià de Mar amb molta afluència d’usuaris. La Creu Roja insisteix en demanar la màxima prudència als banyistes.        

La trobada d’un home jove mort surant a la platja del Masnou aquest cap de setmana va trasbalsar la ciutat l’endemà de la revetlla de Sant Joan. Les primeres informacions indicaven que l’home havia aparegut a la platja de Premià de Mar quan, de fet, va aparèixer surant al Masnou tot i que a tocar de la nostra ciutat.

Posats en contacte amb Mossos d’Esquadra, que han portat la investigació, ens han dit que la víctima no era del Maresme i que la causa de la mort  va ser accidental, segons s’ha després de l’autòpsia que se li va practicar. Seguint el protocol d’actuació a partir de morts accidentals, els Mossos no han donat més informació, a banda de dir-nos que ja han informat la família de la víctima.

Davant l’escàs de les dades, hem mirat de saber més coses sobre aquest cas per una altra banda i ens hem posat en contacte amb el portaveu de la Creu Roja de Premià de Mar, David Jové. Jové ha explicat a Premià Notícies la informació de la qual disposen sobre el que va passar divendres, tot i que ells no van intervenir directament en el rescat del cos. A partir d’aquest accident, des de la Creu Roja han insistit en demanar la màxima prudència als usuaris de les platges de Premià de Mar.

Ja que teníem en línia en David Jové hem volgut saber com s’ha desenvolupat el seu primer cap de setmana de servei de vigilància a les platges de la ciutat en la present temporada. Jové ha destacat la gran afluència que ha hagut de gent a les platges de la ciutat i les primeres actuacions que han hagut de fer per incidències lleus.

En el capítol de recomanacions el portaveu de la Creu Roja ha insistit en el bàsic: fer cas de les indicacions dels vigilants, evitar les zones de roques i que els pares tinguin cura dels més petits.

Encetada la temporada de platges ha començat també la presència de les banderes indicant l’estat del mar i la presència o no de meduses. Cada dia, el programa Tot d’Una de Ràdio Premià de Mar es posarà en contacte amb la Creu Roja per conèixer l’estat del mar. Podreu sentir aquesta connexió al voltant de les 11 i 10 del matí.

Be the first to comment on "L’home que va aparèixer mort divendres a la platja del Masnou va tenir una mort accidental"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »