L’índex d’accidents laborals al Maresme supera el de la província de Barcelona i el de tot Catalunya

Increment d’accidents laborals a la comarca del Maresme en el tercer trimestre del 2010. Segons l’informe de l’Observatori del Desenvolupament Local del Consell Comarcal, s’ha registrat un increment d’accidents en xifres absolutes i situa la Maresme per sobre de la mitjana de la província de Barcelona i del conjunt de Catalunya. La dada positiva és que no es van registrar accidents mortals en aquest període.

L’informe de l’Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal sobre la sinistralitat laboral al Maresme durant el tercer trimestre de 2010 reflecteix un augment en les xifres absolutes d’accidents a la feina. La dada més preocupant, però, és que l’índex d’incidència al Maresme és superior al de la província de Barcelona i al de Catalunya.

Segons aquest informe l’índex d’incidència es va situar en el Maresme en prop de 1.300 accidents laborals amb baixa per cada 100.000 afiliats. Durant el mateix període de temps, l’índex de la província de Barcelona va ser de 1.000 i el de Catalunya de 1.040. A més, tant a la província de Barcelona com al conjunt de Catalunya va haver-hi una reducció de la sinistralitat laboral.

En xifres absolutes, durant els mesos de juliol, agost i setembre es van registrar un total de 1.068 accidents laborals. La dada positiva és que no es va haver de lamentar cap víctima mortal i només 7 sinistres van provocar als treballadors ferides de pronòstic greu.

Per sectors, els serveis són els que acumulen una xifra absoluta més elevada d’accidentats laboralment, seguit de la construcció, la indústria i l’agricultura.

Be the first to comment on "L’índex d’accidents laborals al Maresme supera el de la província de Barcelona i el de tot Catalunya"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Translate »