L’oposició fa valer el seu pes al nou plenari i posa deures al govern amb les mocions

Porta d'entrada de l'emissora municipalUna de les mocions que es van aprovar considera que abans de traslladar la ràdio cal fer un estudi sobre els mitjans de comunicació

Fins a quatre mocions aprovades ahir al ple obligaran el govern, en el cas que se’n doni compliment, a alterar els seus plans en àmbits com els equipaments, l’habitatge o la comunicació. L’oposició va fer valer la seva majoria i va donar curs a mocions com la que demana ajornar el trasllat de l’emissora municipal a ca l’Escoda fins que no es faci un estudi sobre les necessitats del municipi en aquest àmbit. Escoltem Daniel Torras, d’ERC (que impulsava la moció) i el regidor de comunicació Rafa Navarro, que el replica:

També es van aprovar dues mocions que demanen al govern replantejar la política d’equipaments municipals i una per redefinir i enfortir la Taula d’Habitatge, totes amb el suport dels grups d’esquerra i amb el vot a favor o l’abstenció del PSC. No va prosperar, en canvi, la moció de Ciutadans per blindar el programa de llibres i material gratuït a les escoles.

Escolta el reportatge al Premià Notícies:

Translate »