‘Los limoneros’ al local de la Coalició d’Esquerres, l’obra de Francesc Estall a Premiart i la xerrada sobre la paraula ‘Catalunya’, actes destacats del cap de setmana

Francesc Estall inaugura exposició de pintures aquest vespre a Premiart. També avui la Coalició d’Esquerres projecte al seu local del carrer del Segle la pel·lícula ‘Los limoneros’, encara dins dels actes del dia de la Dona, i José-Fermín Peña dicta una conferència al Centre Cívic sobre l’origen de la paraula Catalunya. Diumenge a migdia hi ha un espectacle infantil a la plaça dels Països Catalans amb la companyia Cop de Clown.

Obrim en aquest punt la nostra agenda d’activitats del camp de setmana que té la particularitat d’agrupar el gruix de les activitats avui mateix.

La primera d’elles la tenim a les set de la tarda i és la inauguració de l’exposició de pintures de Francesc Estall a la sala Premiart. Estall presenta un seguit d’obres on la imatge de les dones és protagonista. L’exposició de pintures de Francesc Estall la podrem visitar a la sala Premiart fins el 21 de Març.

Mitja hora després de la inauguració d’aquesta exposició, a dos quarts de vuit del vespre l’investigador independent José-Fermín Peña Bueno ens proposa una conferència pública sota el títol de ‘L’origen de la paraula Catalunya’. La xerrada es farà a la sala polivalent del Centre Cívic de carrer Esperança.

I a les vuit del vespre tenim un acte emmarcat dins de la commemoració del Dia Internacional de la Dona. La Coalició d’Esquerres ens proposa assistir a la projecció de la pel·lícula israeliana ‘Los limoneros’. Després de la projecció de la pel·lícula s’obrirà un debat sobre el tema. L’activitat es farà al local de la Coalició d’Esquerres al carrer del Segle.

Deixem les activitats de divendres i ens anem a diumenge quan la regidoria de Cultura ens porta una activitat infantil. L’espectacle s’anomena ‘Intríngulis’, i va a càrrec dels pallassos de la companyia Cop de Clown. L’acte tindrà lloc a les 12 del migdia a la Plaça dels Països Catalans.

A banda d’aquestes activitats recordem que hi ha altres exposicions en marxa a la ciutat que es poden visitar aquests dies. L’AECC té la mostra ‘Gravats i clixetisme, el taller de Miquel Masip’ a la sala d’exposicions de can Manent. La mostra inclou mostres del treball i les tècniques al voltant de la impressió i l’estampació que Masip ha desenvolupat al seu taller del Passatge d’en Manent. Podeu visitar aquesta exposició fins el 3 d’abril. L’horari de visites el cap de setmana és d’11 del matí a dos quarts de dues del migdia.

I des de la setmana passada, el Museu de l’Estampació ens presenta l’exposició temporal ‘Una vida en batik. Del palau dels sultans als pobles de Java’. La mostra ens presenta peces estampades amb aquest sistema originari de l’illa de Java i l’explicació dels processos d’aquesta tècnica d’estampat. Recordeu que, a partir d’aquest cap de setmana, el Museu de l’Estampació obres les portes dissabtes i diumenge d’11 del matí a 2 del migdia.

Be the first to comment on "‘Los limoneros’ al local de la Coalició d’Esquerres, l’obra de Francesc Estall a Premiart i la xerrada sobre la paraula ‘Catalunya’, actes destacats del cap de setmana"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »