Méndez adverteix que treballar amb pressupostos prorrogats pot posar la ciutadania en una situació compromesa

Miquel Àngel MéndezMiquel Àngel Méndez

L’alcalde Miquel Àngel Méndez va manifestar en una entrevista a aquesta emissora que l’aprovació de l’actual pressupost és el repte més important que te el consistori en aquests moments. Segons Méndez “sense pressupostos és complicat avançar però cal tirar endavant els quatre anys que vénen amb la majoria política actual que és molt feble -5 de 21 regidors- si no s’obté el suport d’altres grups per tirar endavant els pressupostos, caldrà anar treballant amb un pressupost prorrogat i treballar amb un pressupost prorrogat segons Méndez suposa un ofegament que si no es desencalla els que veuran la seva situació compromesa seran els ciutadans o els mateixos treballadors municipals.


Méndez diu que s’està treballant amb la resta de grups a posar-se d’acord per tirar endavant aquest pressupost.


Sobre els possibles pactes de govern l’alcalde es referma en què el grup Junts x Premià han treballat des del primer dia per assolir acords amb la resta de formacions.
Segons l’alcalde ara s’està treballant, tot i que no amb la fluïdesa que ell voldria, amb la resta de grups per assolir acords programàtics per un govern més sòlid.

De moment, i mentre no hi hagi altres majories, Junts per Premià té la responsabilitat de governar i no defugiran de fer-ho segons Miquel Àngel Méndez.

Translate »