Méndez: “La prioritat a partir d’ara ha de ser mantenir informades puntualment totes les persones que tenen familiars al centre”

Arran de la notícia d’avui que la residència geriàtrica de ca n’Amell hagi registrat 24 defuncions per Coronavirus des de l’inici de la pandèmia, l’alcalde de Premià de Mar, Miguel Àngel Méndez reiterava a l’emissora la falta de resposta correcta de la Generalitat de Catalunya, en concret dels departaments d’Assumptes Socials i Salut.

A l’entrevista al programa el balcó, Méndez ha manifestat sentir-se sorprès perquè concretament al grup municipal d’ERC li arribava abans la informació sobre la residència que al mateix alcalde. Méndez ha assegurat que els únics amb qui han tingut comunicació directa i fluida ha estat amb el sector de Salut del Maresme , que han expressat la seva ràbia i impotència i han demanat la intervenció de la gestió del centre. Intervenció que fins avui no s’ha aconseguit”. Per part de la direcció de Ca n’Amell sempre s’ha trobat opacitat i fins a aquest migdia no havia obtingut cap receptivitat ni col·laboració.

Preguntat sobre les accions que pensa prendre el consistori ha manifestat que l’equip jurídic de l’ajuntament ja treballa en les accions legals que es prendran i que estan recollint també queixes de famílies de residents i que tenen com a origen situacions prèvies a la problemàtica de la Covid-19. Per últim l’alcalde ha posat com a prioritat a partir d’ara, la informació puntual a totes les persones que tenen familiars al centre.

Escoltem l’entrevista sencera:

Translate »