Méndez: “una segona pròrroga del Pressupost Municipal provocaria una situació molt complicada: caldrà que tots sapiguem cedir”

Ajuntament de Premià de MarAjuntament de Premià de Mar

L’equip de govern confia que avui mateix podrà tancar els pressupostos de les àrees i traslladar la proposta de Pressupost Municipal 2020 a l’oposició. A partir d’aquí, segons ha explicat l’alcalde, el govern es posarà a disposició dels grups per negociar les aportacions que s’hi facin i ho farà fins i tot amb la participació dels caps d’àrea. Miquel Àngel Méndez ha admès que l’aritmètica actual del plenari fa que el consens sigui més necessari que mai i també més important que mai la capacitat de cessió d’uns i altres, perquè una 2na pròrroga del pressupost 2018 abocaria a una situació, ha dit, “molt complicada”:

Méndez ha descartat que el Pressupost es porti al ple de novembre perquè no hi hauria temps de negociar, i ha apuntat que s’intentarà aprovar el desembre o el gener. En resposta a la “preocupació” que ahir expressava el grup dels Comuns per no haver rebut la proposta l’alcalde els ha etzibat que no s’explica aquest neguit si després hi acaben votant en contra encara que se’ls acceptin la major part de les aportacions.

Escolta l’entrevista a Miquel Àngel Méndez:

Translate »