Mercè Gisbert creu que la nova puntuació de les preinscripcions pot desfer l’equilibri ètnic assolit a les escoles

Mercè Gisbert, regidora de serveis educatius

La regidora de Serveis Educatius de Premià de Mar, Mercè Gisbert, considera que la nova puntuació de les preinscripcions, que atorga 5 punts als fills d’exalumnes del centre escollit, acabarà desfent l’equilibri aconseguit als centres en matèria de presència de nens immigrants. La majoria de famílies que fan aquests dies les preinscripcions les fan a les mateixes escoles, però van a les oficines de Serveis Educatius a rebre assessorament. La majoria de les consultes fan referència a P3 i a l’escola Bressol.

El món de l’ensenyament viu aquestes setmanes a Catalunya una situació de canvis arran de l’arribada d’Irene Rigau a la conselleria. Aquests dies s’estan fent les preinscripcions pel curs 2011-2012, amb novetats en les puntuacions, i la setmana vinent tindrà lloc per primera vegada la Setmana Blanca, una mesura impulsada encara per l’exconseller Maragall. Aquests fets tenen, naturalment, implicació directe a Premià de Mar. És per això que li demanem la seva opinió a la regidora de Servei Educatius de Premià de Mar, Mercè Gisbert.

No deixem encara els temes d’ensenyament perquè ens hem interessat per com s’està desenvolupant el període de preinscripcions a Premià de Mar. Les famílies premianenques fan aquesta gestió sobretot a les escoles mentre que a les dependències de l’àrea de Serveis Educatius hi van sobretot a fer consultes.

Els pares que passen per serveis educatius poden comptar amb el suport de personal d’Equip d’Assessorament Psicopedagògic que els donarà orientació per fer les preinscripcions.

El període per fer les preinscripcions pel curs 2011-2012 acaba divendres vinent, dia 25 de febrer.

Premià Notícies dimarts 22 de febrer

Be the first to comment on "Mercè Gisbert creu que la nova puntuació de les preinscripcions pot desfer l’equilibri ètnic assolit a les escoles"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »