Més accions formatives per millorar l’ocupació

Aula de formacióAula de formació

En el moment de buscar feina per compte d’altri, és important saber on buscar i quins són els recursos i les vies de cerca més habituals. En aquest aspecte la formació és molt important. La programació del darrer trimestre de l’any del Club de la Feina es centrarà en la recerca de llocs de treball per internet i en les tècniques per afrontar una entrevista de feina amb garanties. Aquestes seran les principals temàtiques de la programació de setembre, octubre i novembre, amb certes especificitats segons el mes. Com a exemples, durant el setembre la correcta preparació del currículum serà un dels punts que també agafarà relleu, a l’octubre es treballaran les formes per emprendre un negoci propi i al novembre les classes se centraran en el pes de la comunicació no verbal.

David Gutierrez, regidor de promoció econòmica, indica que no només es fan cursos a les persones que estan cercant un lloc de treball sinó que els fan també pels empresaris i comerciants que són els que generen llocs de treball i oportunitats de negoci.

El Club de la Feina és un servei que té per objectiu ajudar a les persones en situació d’atur a incorporar-se al mercat laboral. A banda de les sessions formatives, ofereix també informació i orientació laboral a les persones que ho necessiten.

Translate »