28 de setembre de 2015

Futbol

Futbol

Més intenció que encert en la primera derrota (1-0)

Un penal a l’últim minut de la primera part va ser un càstig just, però excessiu per a un C.E. Premià que havia estat millor que el filial de l’Europa. Litus evitava amb la mà que un gol local pugés al marcador i l’àrbitre xiulava la pena màxima i expulsava al central premianenc. Això va fer que l’equip de Jordi Costa afrontés tota la segona part amb un home menys i un gol en contra, perquè Lozano no va fallar des del punt fatídic (1-0). Una odissea en un camp més ample i allargat que de costum, on el desgast físic es va notar i l’adaptació dels premianencs va costar d’arribar.

Europa B i Premià jugàven ahir al Nou Sardenya/ Francesc Triola

La primera part va anar de menys a més, amb Yassin jugant pel carril central i associant-se amb un Valderas que s’escorava més a l’esquerra. El Premià combinava i sabia que si Larbi i Camps tenien presència pels carrils, tenien molt guanyat. Així van arribar les ocasions de perill a la primera part, amb un Premià organitzat i aixamplat. Valderas, Yassin, Guti i Fede tenien llibertats de moviments i els reforços dels laterals feien que l’equip fos compacte en la parcel·la ofensiva. Xavi i Mati s’havien de dividir la feina. Campos recolzava Julio i Litus, molt atents a les esquenes i  Mati començava les jugades ofensives. El Premià era millor i va fer diluir l’Europa B. L’única errada va ser deixar que els escapulats veiessin porteria, amb Vilajoana avançat. Una pilota que entrava la va fer sortir Litus, amb la mà, i l’àrbitre va penar com toca. Penal i expulsió. Ja a remolc, ho va intentar el Premià, que no va tenir ocasions reals de perill. L’Europa B va optar per defensar-se i això va crispar els premianencs, que van voler aflorar amb Eric Diaz i Enrique, i pel contrari van  acabar el partit amb tres expulsats, cosa que no va agradar gens al tècnic.

Marc Rodríguez i Hicham Elaffia van explicar el partit a Ràdio Premià de Mar/ Francesc Triola

Marc Rodríguez i Hicham Elaffia van explicar el partit a Ràdio Premià de Mar /F. Triola

L’equip queda en quadre per a rebre al Cirera la propera jornada. Ni Litus ni Guti ni Eric estaran disponibles per sanció i tampoc Gerard Alonso per lesió. S’hauran de buscar alternatives durant la setmana mentre l’equip queda sisè al grup 2 de Segona Catalana amb 7 punts.