Metalogenia col·labora novament amb els ‘Premis de la Ràdio’

L’empresa premianenca de components industrials Metalogenia patrocinarà un any mes “Els premis de la ràdio”. El director general de Metalogenia Javier Triginer, l’alcalde Miquel Buch i el director de Ràdio Premià de Mar Rafa Navarro van signar divendres el conveni de col·laboració entre l’empresa i el Patronat de l’Emissora Municipal. L’aportació de Metalogenia serà de tres mil euros.

L’empresa premianenca Metalogenia tornarà a patrocinar “Els premis de la ràdio” un any mes. En aquesta ocasió l’aportació serà de tres mil euros, permetent així que se celebri la setena edició d’aquest certamen malgrat la crisi econòmica.

La signatura del conveni de col·laboració entre Metalogenia i el Patronat de l’Emissora Municipal es va efectuar aquest divendres amb la presència del director general de Metalogenia Javier Triginer, l’alcalde Miquel Buch i el director de Ràdio Premià de Mar Rafa Navarro. Miquel Buch s’ha mostrat molt satisfet per l’assoliment d’aquest acord.

Per la seva banda, el director de Ràdio Premià de Mar, Rafa Navarro, ha destacat el fet que una empresa amb activitat internacional com és Metalogenia tingui interès també pel municipi que l’acull.

“Els premis de la ràdio” reconeixen des de l’any 2005 el premianenc de l’any i la iniciativa de l’any, tots dos guardons escollits per votació popular. A partir del proper mes d’abril començarà la primera fase del procés, on ens podreu fer arribar les vostres propostes per a cada categoria.

Be the first to comment on "Metalogenia col·labora novament amb els ‘Premis de la Ràdio’"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »