Miquel Buch es referma al ‘Parla l’Alcalde’ que no creu que acabi aixecant-se una fàbrica a l’espai de Can Sanpere

Parla l’Alcalde
Descarrega-te’l

Crònica del Parla l’Alcalde al Premià Notícies
Descarrega-te’l

Miquel Buch ha presentat a Premià Notícies el Reglament de Govern Obert i Participació Ciutadana

Miquel Buch al Parla l’Alcalde

Els moviments al voltant de l’antiga fàbrica de Can Sanpere van protagonitzar bona part del programa ‘Parla d’Alcalde’ de divendres passat. Al respecte, l’alcalde Miquel Buch va dir que la ‘batalla’ amb JOSEL SL serà a nivell judicial i va insistir en la seva creença a Can Sanpere no hi anirà cap fàbrica.

Parlant sobre la plataforma ‘Can Sanpere 100% públic’, l’alcalde va dir que l’Ajuntament compartia l’objectiu final del moviment veïnal. Amb tot, Buch va recordar que si es volia una zona verda, aquells edificis s’hauran d’acabar enderrocant. Miquel Buch es va referir també a les declaracions que havia fet l’advocat de JOSEL SL, Rafael Jiménez a La Vanguardia en el sentit que no li constava oficialment que l’Ajuntament hagués fet cap contraproposta, com ara una permuta de terrenys. En aquest sentit, l’alcalde va explicar divendres que en les negociacions hi va ser present el propi Rafael Jiménez. Respecte a la reclamació de 4,2 Milions d’Euros que JOSEL SL ha interposat davant l’Ajuntament, l’alcalde ha recordat que en tot moment han comptat amb assessorament jurídic a l’hora de prendre decisions al  voltant de Can Sanpere.

Be the first to comment on "Miquel Buch es referma al ‘Parla l’Alcalde’ que no creu que acabi aixecant-se una fàbrica a l’espai de Can Sanpere"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »