Miquel Buch recorda a ERC que el pressupost de Serveis Socials s’ha doblat en el que portem de legislatura

Miquel Buch durant el programa "Parla l'Alcalde"

L’alcalde Miquel Buch ha contestat les crítiques que va fer el seu soci de Govern, ERC, respecte al pressupost per Serveis Socials. En declaracions al programa ‘Parla l’Alcalde’ Buch va dir que tots voldrien tenir més diners pels Serveis Socials i va recordar que aquesta partida s’ha doblat ens el que portem de legislatura. Sobre l’acusació del PSC de que es pugen els impostos, Buch va dir que en el ple d’octubre el PSC va reconèixer en una pregunta que no es tocaven els impostos.

Divendres vam tenir l’edició mensual del programa ‘Parla l’alcalde’ i, entre d’altres coses, Miquel Buch es va referir a les crítiques que altres forces polítiques han fet al pressupost municipal. En referència a les declaracions fetes per Daniel Torres, president d’ERC que forma equip de govern amb CiU, l’alcalde va dir que ells també voldrien més diners a la partida de Serveis Socials. Tot i això, Buch ha recordat que en el que portem de legislatura s’ha duplicat el pressupost de Serveis Socials a Premià de Mar.

L’alcalde també va contestar el PSC quan diu que el pressupost recull una pujada d’impostos. Segons Buch, el Ple on s’aproven els impostos és el del mes d’octubre i en aquella mateixa sessió el portaveu socialista va reconèixer implícitament en una pregunta que no s’havien pujat els impostos.

Parlant del ple de pressupostos, i de la tensió que es va viure en algun moment de la sessió, Miquel Buch va dir que es podria buscar part de la causa en la proximitat de les municipals.

Parla l’Alcalde divendres 4 de febrer

Be the first to comment on "Miquel Buch recorda a ERC que el pressupost de Serveis Socials s’ha doblat en el que portem de legislatura"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »