Monitors d’inclusió i activitats extraescolars inclusives, primeres aspiracions amb nom i cognoms del Pla Educatiu per la Diversitat

Totes dues accions volen lluitar contra la segregació en l'àmbit no reglat quan els alumnes surten de l'escola

La Taula per la Inclusió i la Diversitat ja ha començat a concretar dues accions en el marc del Pla Educatiu per la Diversitat, el projecte que, impulsat per les AFAs premianenques, va ser elegit entre les propostes guanyadores dels últims Pressupostos Participatius. Com ens ha explicat el president d’aquesta entitat, Daniel Butti, dues accions encaminades a la lluita contra la segregació que volen incidir especialment en l’àmbit educatiu no reglat:

Butti ha afegit que la creació d’aquest equip de monitors podria ser a la vegada una oportunitat laboral per a joves. El president de la federació s’ha mostrat molt complagut del ritme de treball de la Taula (que ja ha celebrat 3 trobades) i sobretot de la participació, perquè -segons ha indicat- cada cop hi ha més entitats involucrades de tots els àmbits. També ha afirmat que confien que algun d’aquests projectes sigui una realitat abans d’acabar el curs actual.

Escolta l’entrevista a Daniel Butti:

Translate »