Morales dóna noves pistes sobre la Festa Major: “no hi haurà actes al carrer, però tindrà un dels millors programes de la comarca”

Fa uns dies s'han posat a la venda les samarretes de l'edició d'enguany

A pocs dies perquè es faci públic el programa de la Festa Major de 2020 de Premià de Mar, el contingut de la que s’anuncia com l’edició més insòlita de la història continua sent un misteri, ja que de moment n’han transcendit molt pocs detalls. Dijous passat, al ple municipal, però, la regidora responsable va resoldre un dels principals interrogants: si hi hauria o no actes al carrer. Doncs bé, no n’hi haurà, de manera que serà una activitat eminentment virtual. Segons Imma Morales, que responia a una pregunta oral de Crida Premianenca, s’ha avantposat la seguretat a la festa, i a la insinuació de Crida que potser altres municipis havien exhibit més inventiva, Morales va respondre que serà un dels millors programes de la comarca:

Val a dir Crida va fer aquesta pregunta amb un prec inclòs; que allò que s’estalviï en  l’organització d’actes de Festa Major es destini igualment a la programació cultural, però Imma Morales va anunciar que l’estalvi es destinarà a accions de l’àrea d’atenció social. Recordem que enguany els programa es durà a terme entre els dies 7 i 12 de juliol.

Translate »