▶️El Nadàlia 2018 s’estrena avui amb més oferta lúdica i major durada

Aspecte general del Nadàlia al Poliesportiu, aquest matí abans d'obrir les portesAspecte general del Nadàlia al Poliesportiu, aquest matí abans d'obrir les portes

Més espai al Poliesportiu Municipal i també una major durada de l’activitat. Aquestes són les  novetats més destacades que presenta el festival Nadàlia de Premià de Mar recuperat l’any passat per la regidoria de Festes amb objectiu d’oferir activitats lúdiques als infants de la ciutat en les vacances de Nadal, i que ha obert les portes aquest matí. Eloi Maristany és regidor de Festes.

Maristany, ha parlat d’un Scalextric gegant i d’un trenet com dues de les principals atraccions d’un Nadàlia que presenta també inflables, zona esportiva, espai per als més menuts o zona de lectura entre d’altres activitats pensades per a cobrir totes les franges d’edat infantils. El Nadàlia 2018, on treballen 11 monitors la majoria dels quals de Premià de Mar, estarà en funcionament avui i demà d’11 del matí a 2 del migdia i de 5 de la tarda a 8 del vespre, i divendres en horari de matí. L’entrada és gratuïta.

Translate »