No hi haurà canvis viaris de moment a la part baixa de Can Farrerons

El carrer Santiago Rusiñol no serà, de moment, d'un sol sentit de baixadaEl carrer Santiago Rusiñol no serà, de moment, d'un sol sentit de baixada

Ajuntament i veïns van decidir ahir en una reunió mantenir els sentits circulatoris actuals a la zona baixa de Can Farrerons; arran de l’entrada en funcionament del giratori del port, i amb l’ànim de pacificar el carrer Santiago Rusiñol, l’equip de govern havia fet la proposta que fos només d’un sentit, en direcció al mar, llevat de l’últim tram. Es va fer un procés participatiu a través d’internet i ahir va tenir lloc una reunió amb una quarentena de veïns al CEM. El regidor d’urbanisme Antoni Subirà justifica la proposta i explica el resultat de la reunió:

Amb tot Subirà ha dit que a la reunió es van recollir suggeriments interessants que podrien implementar-se els pròxims mesos en aquella zona. D’altra banda el regidor ha fet una valoració positiva de l’entrada en funcionament del giratori de Can Fitó, tot i que ha dit que caldrà que passin alguns mesos per fer-ne un balanç rigorós.

Escolta l’entrevista a Antoni Subirà:

Translate »