Bàsquet

Bàsquet

Nova derrota per l'ABPremià i victòria pel CN Premià

Carles Sole

Sort diversa en els últims partits del 2010 per l’AB Premià, que va caure per 89-76pista del líder, el Sant Josep de Badalona. En canvi, victòria pel CN Premià, que va vèncer per 13-8 al Sallent.

L’AB Premià no va poder tancar l’any 2010 amb una victòria al caure per 89 a 76 a la mítica pista del Sant Josep de Badalona. Els premianencs no van poder davant el poder ofensiu dels locals, que van trobar en Pedro Cuesta la referència ofensiva. El matx va ser equilibrat fins els últims minuts, malgrat el que dicta el resultat final. Una prova d’això són els 12 punts de diferència que el Premià aconseguia en el seu favor. Però un gran 3r quart del Sant Josep i van fer equilibrar el resultat, i algunes decisions arbitrals ene ls últims minuts van minar la moral dels homes de Rafa Perdiguero, que en els últims 10 minuts van encaixar un parcial de 30 a 16. Derrota per un Premià que segueix cuer del grup 2 de Copa Catalunya, amb un balanç d’1 victòria i 12 derrotes. Tornant de Nadal, els de Rafa Perdiguero visiten la pista de l’Argentona.

El CN Premià va poder acabar l’any amb victòria a l’imposar-se  per 13 a 8 davant el Sallent, equip que ara mateix és cuer de la 2a divisió estatal masculina. Els premianencs van tenir un gran inici, amb bones accions ofensives, que combinades amb un gran encert de cara a porta van deixar el matx vist per sentència. En la segona meitat, i sobretot en els últims minuts, el Sallent va maquillar el resultat per establir el 13 a 8 definitiu. Amb aquesta victòria els de Joan Colomer ja n’acumulen 3 en 8 jornades, i es col·loquen 7ns amb 9 punts. Ara toca aprofitar les vacances de Nadal i carregar piles, i és que tornant de Festes els premianencs reben el Dos Hermanas Hemasesa, equip sevillà que liderà la categoria.