Nusos i macramé en la nova exposició temporal del Museu de l’Estampació

El Museu de l’Estampació de Premià de Mar presenta una nova exposició temporal a partir de diumenge vinent. Sota el títol de ‘Quipu, el llenguatge dels nusos’, el Museu presenta treballs de macramé a càrrec de la mestra artesana Maria Pilar Roch. Coincidint amb la inauguració de la mostra el Museu organitza un taller d’estampació obert als visitants.

El Museu de l’Estampació de Premià de Mar ens presenta una nova exposició temporal a partir de diumenge. Sota el nom de ‘Quipu, el llenguatge dels nusos’ es presenta una exposició de treballs de la mestre artesana tèxtil Maria Pilar Roch. La responsable de les exposicions temporals del Museu, la Teresa Canals, n’ha partit aquest matí ala Drecera de Ràdio Premià de Mar.

En aquesta exposició veurem peces que van des de grans tapissos fins a barrets, tots ell fets mitjançant el Quipu, un tipus de nus que ve del Perú. La mostra ‘Quipu, el llenguatge dels nusos’ s’inaugurarà diumenge al matí i la podrem veure fins el 20 de novembre. Coincidint amb aquesta inauguració, i coincidint també amb les activitats del Mercat del Mar, el Museu premianenc organitza una taller d’estampació.

No deixem encara el capítol de les exposicions per comentar en una que s’inaugura avui mateix al Centre Cívic del carrer Esperança. La mostra, organitzada per la regidoria de Cultura i amb un clar sentiment ecologista, s’anomena “Qui embruta el mar?” i la podrem veure fins el 16 d’octubre. Paral·lelament, fins el 20 d’octubre podem veure a la biblioteca Martí Rosselló i Lloveras la mostra ‘Pesca i vida a la costa catalana a la primera meitat de segle XX’

Be the first to comment on "Nusos i macramé en la nova exposició temporal del Museu de l’Estampació"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »