Obres aquest estiu a La Lió (on es construirà l’edifici per substituir el mòdul), El Dofí, Sant Cristòfol i Escola d’Adults

Él mòdul prefabricat de l'escola La Lió

Obres aquest estiu a l’escola La Lió, Dofí, Sant Cristòfol del carrer Mercè i Escola d’Adults a Santa Tecla. A La Lió l’Ajuntament construirà un edifici al pati per substituir l’actual mòdul prefabricat. Ara mateix, com explica el titular d’ensenyament, s’està a l’espera del projecte constructiu per tal d’escometre, després, la licitació. Rafa Navarro:

L’obra l’assumirà el consistori i a canvi la Generalitat s’ha compromès a invertir 32.000€ en obres al Dofí (on s’instal·larà un terra sintètic i es reformaran lavabos) i Sant Cristòfol (on es retirarà una xemeneia i s’instal·laran noves baranes en alguns espais). També hi haurà obres a l’Escola d’Edults: se substituirà el sostre i es recuperarà una antiga terrassa. D’altra banda el Departament ha decidit finalment passar una línia de P3 del Sant Cristòfol al Montserrat, que en tindrà dues, però compensarà la retallada al primer centre reforçant el personal.

Escolta el reportatge del Premià Notícies:

Translate »