Pep Mínguez, director del Revela-t: “costaria de trobar una concentració de qualitat com la que reuneix el festival enlloc del món”

Selfie de Jeff Bridges durant el rodatge de True Grit, dels Germans Coen.Selfie de Jeff Bridges durant el rodatge de True Grit, dels Germans Coen.

Vilassar de Dalt torna a ser aquests dies la capital mundial de la fotografia analògica. La setmana passada van començar les exposicions del festival Revela-T a Barcelona (enguany el festival reparteix les mostres entre el Maresme i la capital catalana) i aquesta setmana han començat les convocatòries al municipi veí, entre exposicions, tallers i propostes lúdiques. Entre les firmes més destacades, com indica el director Pep Mínguez, l’actor nordamericà Jeff Bridges, que no es descarta que pugui fer acte de presència (vegeu aquí un tuit de l’actor agraint al Revela-T que l’hagin convidat a exposar). Segons Mínguez, un nivell artístic com el que es concentra aquests dies a Vilassar de Dalt no es trobaria a cap altre lloc del món:

En relació al propòsit d’estendre el festival a altres municipis de la comarca, Mínguez ha indicat que continua sent la voluntat de l’organització però que han de ser els consistoris qui assumeixin ara el repte i els duguin a terme.

Escolta l’entrevista a Pep Mínguez:

Translate »