Pintures de Mercè Arbolí i caricatures de Xavier Cugat a Premiart

A partir de demà l’Associació d’Artistes Plàstics porta dues noves exposicions a la Sala Premiart. A la planta baixa la presidenta de l’entitat, Mercè Arbolí, presentarà quinze aquarel·les sota el títol “Essències de la natura”, mentre que a la primera planta s’exposarà una sèrie de litografies de les caricatures del músic Xavier Cugat. A més dels retrats, també hi haurà plafons explicatius amb anècdotes de la vida de Cugat.

Com cada quinzena, l’Associació d’Artistes Plàstics porta demà una nova exposició a la Sala Premiart. En aquesta ocasió, l’exposició és doble: aquarel·les d’elements naturals i unes litografies ben famoses.

A la planta baixa la presidenta de l’Associació d’Artistes Plàstics, Mercè Arbolí, exposarà quinze aquarel·les sota el títol “Essències de la natura”. El nom de la mostra s’explica pel protagonisme dels motius naturals en els quadres, tal com explicava ahir la pròpia pintora al programa “Tot d’una”.

I si a la planta baixa hi trobarem aquarel•les, a la primera planta podrem fer un tast de les caricatures del músic Xavier Cugat gràcies a una col·lecció de litografies del marxant d’art Daniel Suárez. El mateix Suárez explicava també al “Tot d’una” el valor de les anècdotes sobre el músic que s’expliquen en l’exposició.

Entre els persoantges caricaturitzats també hi ha polítics catalans com Jordi Pujol i Pasqual Maragall o fins i tot del rei. Aquestes litografies es podran adquirir a partir de tres-cents euros.

Be the first to comment on "Pintures de Mercè Arbolí i caricatures de Xavier Cugat a Premiart"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Translate »