Pol Peiró porta a Ca l’Antiga de Teià la seva exposicó Arrels

Cartell Exposició ArrelsCartell Exposició Arrels

Dissabte vinent a Ca l’Antiga, a Teià, es presenta la nova exposició “Arrels”de Pol Peiró.

La presentació anira a cura de  l’Andreu Espelt i en Paulí Josa.

Segons l’autor Arrels és una invitació pictòrica a posar damunt la superfície (del llenç, del paper) allò que habitualment resta en la més absoluta profunditat. Sempre pensant que l’abstracció, per ser comunicativa, càlida i emocional, hauria de remetre’s a la particularitat de les coses profundes. L’abstracció és, en definitiva, una autoanàlisi exhaustiva i rigorosa traduïda en obra plàstica, que en aquest cas esdevé únicament el mitjà per explicar la pròpia història. I en aquest moment , les arrels ajuden a veure que precisament allò que no es veu al primer cop d’ull és allò que ens defineix i ens condiciona de manera més significativa. Per aquest motiu diu l’autor premianenc que ha volgut donar visibilitat a aquelles arrels que mai veiem.

L’autor explicava al programa Estiu19 d’aquesta emissora que el públic veurà una nova versió d’ell mateix però conservant les seves arrels:

La pintura vol evocar les arrels d’un mateix i l’entramat de relacions que ens configuren i  les petites ramificacions que ens connecten amb la terra. De la fermesa de la branca fràgil i de les processons que van per dins mentre per fora traiem pit i propiciem l’encontre amb els nostres destins.

Escolta l’entrevista sencera:

Translate »