Premià cedeix a la Generalitat els terrenys per fer l’escola Mar Nova

Tal com estava previst, el ple de setembre de Premià de Mar va aprovar ahir la cessió a la Generalitat de l’espai per a la construcció de l’edifici de la nova escola Mar Nova. Aquest punt, que es va aprovar per assentiment, era el darrer tràmit que havia de fer l’Ajuntament de cara a la construcció de l’edifici. Ara és el departament d’Ensenyament qui ha de tirar endavant les obres, uns treballs que s’espera que s’iniciïn durant el present any.

Un altre dels punts destacats de l’ordre del dia del Ple, com era l’establiment de preus públics pels espectacles del teatre de l’Amistat, es va retirar a última hora.

Dins de l’àrea econòmica, la sessió va aprovar el Compte General del 2010, una modificació pressupostària per cobrir material d’oficina i hores extres i un reconeixement extrajudicial de crèdit, punts que es van aprovar amb els vots a favor de CiU i les abstencions de la resta dels grups.

Per la seva part, des de l’àrea d’urbanisme es va donar compte de diversos projectes que s’aixecaven a la Generalitat per sol·licitar la seva inclusió dins de les subvencions del PUOSC.

La part més política del Ple va recaure en les mocions. Crida Premianenca en presentava dues, una demanant canvis en la commemoració de la Diada de l’11 de Setembre, aprovada amb els vots favorables de CiU i l’abstenció de la resta, i una altra en contra de les retallades en matèria sanitària que va aprovar comptar amb els únics vots en contra del grup de CiU.

A banda d’aquestes mocions, tots el grups excepte el PP van presentar i aprovar una moció en defensa del model d’immersió lingüística a les escoles.

Be the first to comment on "Premià cedeix a la Generalitat els terrenys per fer l’escola Mar Nova"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Translate »