El Premià cedeix dos punts després de la millor primera part (1-1)

Empat a un gol del Premià al camp de la Sabadellenca, un resultat que permet l’equip de Paco Ortiz trencar la mala dinàmica com a visitant, malgrat suma només un punt després de dominar bona part del partit.

El Premià va empatar a un dels camps més difícils del grup 4 de Segona Catalana i treu conclusions positives tot i fer-se amb el control absolut del partit durant els primers quaranta-cinc minuts. Ortiz va ser agosarat i va apostar per un 3-4-3, amb una línia defensiva amb poques fisures i amb tres puntes com Fede, Samu i Pardo creant perill a l’àrea rival. Els premianencs van ser superiors i van marxar al descans guanyant per la mínima. Amb la sensació de poder fer més gols i de deixar viva a una Sabadellenca que no va trobar la manera de fer mal fins a després del descans. A la represa, els de Sabadell van mostrar les seves millors virtuts: velocitat, gestió de pilota ràpida i sensació de perill constant a la porteria de Vilajoana, tot i que el perill tampoc no es va traduir en gaire ocasions de gol. Una bona pujada per banda esquerra, amb centrada inclosa a l’interior de l’àrea la va rematar Víctor per posar l’empat definitiu i repartir punts entre Sabadellenca i Premià (1-1).

El tècnic, Paco Ortiz, assegura que és la millor primera part que ha fet el seu equip fins al moment i per això es mostra satisfet, tot i que espera que l’equip guanyi en constància i no regali tantes opcions a un rival que va ser millor durant el segon període. Amb l’empat, el Premià manté la onzena plaça a Segona Catalana amb 12 punts després de tres victòries, tres empats i tres derrotes. El proper cap de setmana els toca rebre a casa les Franqueses.

Entrevista a Paco Ortiz, tècnic del CE Premià

Translate »