El Premià conquista el Nou Sardenya (1-2)

El Club Esportiu Premià va sumar la segona victòria seguida després d’imposar-se per 1 gol a 2 al camp de l’Europa B. Els de Toni Fuentes són sisens amb 38 punts.

El Premià va sortir vencedor del Nou Sardenya gràcies als gols d’Àngel i Samu. L’equip de Toni Fuentes va remuntar un gol inicial de l’Europa B i va saber patir i defensar-se quan els escapulats buscaven salvar un punt a la recta final. El Premià no va tenir tan control sobre la pilota com és habitual i els de Fuentes van haver de cedir-la, a estones, a un Europa B amb més intensitat que encert. És la segona victòria seguida dels premianencs i Fuentes va voler recalcar la capacitat d’adaptació del seu equip per sumar els tres punts en un dels camps més dificils de la Segona Catalana.

L’1 a 2 permet el Premià seguir escalant posicions i ja és sisè, empatat amb el cinquè, a 10 punts del líder, el Mataró. La quarta plaça és a només dos punts i ara l’ocupa el proper rival, la Guineueta. Queden 30 punts en joc i l’objectiu del Premià és guanyar-ne els màxims per intentar donar la sorpresa.

Escolta l’entrevista amb Toni Fuentes, entrenador del CE Premià

Escolta les paraules de Julio Sànchez, central del CE Premià

Translate »