Premià de Dalt busca finançament per tirar endavant el projecte de la zona de Víctor Català on ha d’anar l’ambulatori mancomunat

Premià Notícies Matí
Descarrega

Víctor CatalàL’Ajuntament de Premià de Dalt es planteja buscar finançament per tirar endavant els habitatges dotacionals i l’aparcament que s’ha de construir a la zona de Victor Català al barri de Santa Maria Santa Anna-Tió. L’alcalde de la localitat, Joan Baliarda, ha explicat a Premià Notícies que d’aquesta manera es podria desbloquejar la situació creada per la manca de pressupost per par de l’INCASOL i Catsalut podria construir, si tingués pressupost per fer-ho, l’Àrea Bàsica de Salut mancomunada amb Premià de Mar que s’ha d’aixecar en aquell indret. Si Catsalut no tingués els diners, Premià de Dalt es plantejaria fer tota  l’obra i recuperar els diners després. Segons Joan Baliarda l’ajuntament de Premià de Dalt i Catsalut han nomenat sengles representants per mantenir converses al respecte. Segons l’acord al qual han arribat ambdues parts, les condicions per iniciar les obres es podrien donar a principis del 2014. Baliarda ha insistit, però, que es tracta d’un acord verbal i subjecte a la provisionalitat que es desprèn del fet que el govern de la Generalitat es troba en funcions.

Be the first to comment on "Premià de Dalt busca finançament per tirar endavant el projecte de la zona de Víctor Català on ha d’anar l’ambulatori mancomunat"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »