Premià de Dalt modifica el Pla Urbanístic de Can Vilar, a tocar de Premià de Mar, i l’oposició denuncia que es podria destinar a usos privats

Apunt Informatiu
Descarrega’t el butlletí

Entrevista Jaume Cases
Descarrega’t l’entrevista

Projecte d'ordenació segons ha publicat el PSC de Premià de Dalt

Projecte d’ordenació segons ha publicat el PSC de Premià de Dalt

El Ple de l’ajuntament de Premià de Dalt va aprovar inicialment el passat dia 10 de juny la Modificació Puntual del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal de Premià de Dalt que afecta a l’espai de Can Vilar, una zona que es troba entre el camí del Mig i l’autopista C32, i per tant, a tocar de Premià de Mar. Aquesta modificació no és vista amb bons ulls des de l’oposició que denuncia que ara es podrà destinar l’espai a usos privats en un procés que, segons consideren, s’hauria fet d’esquenes als veïns, segons el portaveu del grup municipal del PSC de Premià de Dalt, Jaume Cases.

Jaume Cases ha explicat que, segons veïns de la zona, s’hauria vist visitant l’espai afectat a personal de la cadena de supermercats Sorli Discau acompanyats pel gerent de l’empresa municipal la Pinassa. Aquesta modificació inicial es va aprovar amb els vots a favor dels grups de l’Equip de Govern, format per CiU i PP, els contraris del PSC i d’ERC i l’abstenció de Solidaritat per la Independència. El PSC ja ha anunciat que presentarà al·legacions a aquesta Modificació Puntual del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal de Premià de Dalt.

Be the first to comment on "Premià de Dalt modifica el Pla Urbanístic de Can Vilar, a tocar de Premià de Mar, i l’oposició denuncia que es podria destinar a usos privats"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »