Premià de Mar participarà a les Jornades Gastronòmiques de la Maduixa

Premià de Mar participarà per primera vegada a les Jornades Gastronòmiques de la Maduixa de la Vallalta que comencen aquest dissabte. Cinc restaurants del nostre municipi prepararan plats amb la maduixa del Maresme com a protagonista, però ho faran entre els dies 6 i 15 de maig. En aquestes jornades també es promocionen elements turístics de la ciutat: el Museu de l’Estampació i la Font del Cargol.

Aquest dissabte comencen les Jornades Gastronòmiques dela Maduixadela Vallaltai, per primera vegada, Premià de Mar en formarà part. Un total de cinc restaurants premianencs oferiran entre el 6 i el 15 de maig plats elaborats amb maduixes del Maresme, són: El Paller,La Cuineta, L’Ona, Les Forquilles i el Nou Set.

El regidor de promoció econòmica de Premià de Mar, Miquel Àngel Méndez, ha explicat a Premià Notícies els motius de la ciutat per a participar en unes jornades d’aquestes característiques malgrat no produir maduixes.

En la promoció de les Jornades Gastronòmiques dela Maduixatambé es destaquen el Museu de l’Estampació Tèxtil i la Fontdel Cargol com a elements turístics de Premià de Mar.

Be the first to comment on "Premià de Mar participarà a les Jornades Gastronòmiques de la Maduixa"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »