Premià de Mar podria tenir aquest estiu un 3r casal municipal pensat específicament per als infants que més hagin patit el confinament

Foto d'arxiu d'un casal d'estiu premianenc (Foto: Ajuntament de Premià de Mar)

L’àrea d’ensenyament treballa actualment en el disseny d’accions per aquest estiu encaminades a mitigar els perjudicis educatius i de lleure del confinament entre la població infantil, especialment la més vulnerable. Així, segons ha explicat el titular Rafa Navarro, s’estan creant píndoles formatives per ajudar en l’accés a l’entorn digital, però també es mantenen converses amb entitats de lleure que organitzen casals per tal que reservin places a infants derivats dels serveis socials a fi que aquests nens disposin de més opcions i no només la dels casals municipals. En relació a aquest àmbit, també es treballa amb entitats en un 3r casal municipal que atengui una tipologia determinada d’infants. Escoltem Navarro:

Val a dir que fa pocs dies la regidoria va assolir ja un primer acord amb l’Esplai Parroquial perquè, a canvi de disposar d’un equipament municipal, el Casal d’aquesta entitat aculli nens derivats dels serveis socials.

Escolta la declaració sencera de Rafa Navarro:

Translate »