Premià de Mar prepara la tornada a l’escola encara amb molts dubtes per resoldre per part de la Generalitat

Carteres penjades al passadís d'una escolaCarteres penjades al passadís d'una escola

Les escoles premianenques i l’institut preparen a hores d’ara el que serà la tornada a les aules i que es produirà el dilluns 14 de setembre amb un seguit de normes i prevencions que a hores d’ara, encara estan per acabar de determinar.

De moment el que sí que s’ha donat a conèixer són un seguit de paràmetres que s’hauran de seguir i que vénen determinades pel departament d’Educació.

L’entrada als centres es farà de manera escalonada en franges de 10 minuts, es crearan grups estables de convivència, la mascareta serà obligada en tot moment per als alumnes majors de sis anys i es treballarà amb ràtios d’alumnes inferiors als 20 infants.

El departament també indica que les escoles tindran un CAP i un infermer o infermera de referència que gestionarà les possibles incidències o casos sospitosos de covid-19. Amb tot això, Rafa Navarro, regidor d’Ensenyament de l’Ajuntament de Premià de Mar, ha indicat que encara queden molts dubtes per resoldre i que confien rebre respostes i noves indicacions per part de la Generalitat de Catalunya.

El responsable de l’àrea d’Ensenyament ha explicat a aquestes ones que a hores d’ara estan reunint-se amb els equips directius dels diferents centres escolars del municipi per conèixer de primera mà com s’està preparant la tornada a les aules, malgrat i que admet que moltes competències no els corresponen com a propis i que depenen d’institucions superiors.

Translate »