Premià de Mar rebrà 95.500€ de la Diputació en el marc de la primera fase del Pla de Xoc d’ajuda al pagament de despeses extraordinàries

La presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, i la vicepresidenta segona, Carmela Fortuny, durant l'anunci del Pla de Xoc (Foto: Diputació de Barcelona)

Premià de Mar rebrà 95.546 euros de la Diputació de Barcelona en el marc de la primera fase del Pla de Xoc que es va anunciar la setmana passada per ajudar els municipis a fer front a despeses extraordinàries derivades de la pandèmia. Ahir aquest organisme va aprovar l’inici del programa ‘Cap municipi enrere’, dotat amb 15 milions d’euros dels quals 1.712.000 i escaig aniran a municipis del Maresme, i un programa enfocat específicament al pagament de les despeses que s’han hagut d’afrontar durant l’emergència. Aquest diners se sumen als 15 milions més que la Diputació ja destina al pagament de despeses extraordinàries en l’àmbit de benestar social mitjançant el Programa d’Emergències. Com diem, els dos programes constitueixen una primera fase del Pla de Xoc, i són els primers 30 milions del total dels 100 que el ple pretén injectar en les economies locals de la demarcació. L’import assignat a cada municipi s’ha calculat sobre la base de la seva població l’any 2019. 

Translate »