▶️Premià de Mar ja ha nomenat el coordinador pel referèndum de l’1 d’octubre

Instants previs a l'anunci de la pregunta i la data del referèndumInstants previs a l'anunci de la pregunta i la data del referèndum

L’alcalde Premià de Mar i president de l’Associació Catalana de Municipis, Miquel Buch, ha confirmat que ja s’ha nomenat un coordinador per a la celebració a la ciutat del referèndum per a la independència de Catalunya previst pel dia 1 d’octubre. No obstant això Buch no ha desvelat el nom d’aquest coordinador ni ha aclarit si es tracta o no d’un treballador de l’Ajuntament tal com, ha dit, han acordat fer la majoria de consistoris.

Segons Buch, el fet que no es difongui el nom es deu que, ara per ara, aquesta figura no té protagonisme, però que, a mida que passin les setmanes, s’anirà donant a conèixer aquesta dada amb tota la informació relativa a la consulta. D’altra banda Miquel Buch ha assegurat que a Premià de Mar l’1 d’octubre no es posarà en cap cas en un atzucac a cap treballador municipal.

Recordem en aquest sentit que el passat juliol la Delegació del Govern Central va enviar una carta als ajuntaments advertint que no poden col·laborar amb la celebració del referèndum.

Translate »