El Premià supera el Parets del Vallès a la segona part (3-1)

El Club Esportiu Premià va guanyar diumenge el Parets del Vallès per 3 gols a 1 i, amb la segona victòria consecutiva, l’equip de Paco Ortiz colidera el grup 4 de Segona Catalana.

El Premià va debutar a casa en la nova temporada 2017-18 i va sumar els tres punts després de superar el Parets per 3 gols a 1. L’equip que entrena Paco Ortiz va anar de menys a més. El partit se’ls va girar en contra des del primer minut, quan en la primera contra, el Parets va aconseguir superar Vilajoana i avançar-se en el marcador. A mida que avançava el partit, els premianencs van anar guanyant terreny i comoditat amb la pilota els peus. Les ocasions es van acumular, tot i que els gols es van fer esperar fins a la segona part. Borja va empatar amb un gol de falta directa, Amaral va fraguar la remuntada i Julio, des del punt de penal, va posar el definitiu 3-1. El tècnic, Paco Ortiz, valorava positivament la victòria i la capacitat de l’equip per capgirar la situació després del gol en contra inicial.

Amb dues victòries consecutives, els premianencs colideren la taula del grup 4 de Segona Catalana amb 6 punts, juntament amb el Sabadell Nord. Això sí, el Premià està pendent de la Federació Catalana, que podria impugnar la primera victòria al camp del Can Rull per una possible alineació indeguda.

Escolta l’entrevista amb Paco Ortiz, tècnic del CE Premià

Recupera les paraules de Borja Lozano, jugador del CE Premià

Escolta l’entrevista de Marc Franco, jugador del CE Premià