‘Preservem el Maresme’ veu sospitoses les presses per fer els laterals de la C32 a Mataró

La coordinadora ‘Preservem el Maresme’ veu possibles interessos aliens a la comarca a les preses amb les quals s’estan impulsant els laterals a la C 32 a l’alçada de Mataró per encetar la Ronda Maresme. Ho ha dit a Premià Notícies el portaveu de la coordinadora Antoni Esteban. La coordinadora ‘Preservem el Maresme’ fa demà dissabte la seva presentació oficial a la comarca amb un acte festiu i reivindicatiu pels carrers del centre de Mataró.

Van fer la seva posada en escena coincidint amb el tall de la carretera Nacional II que es va fer a Premià de Mar el 9 de juliol en el marc del programa de la Festa Major i demà els pertoca fer la presentació oficial a nivell de comarca. La coordinadora ‘Preservem el Maresme’ ha escollit un cercavila lúdic demà a la tarda a Mataró per donar-se a conèixer i fer pedagogia de les seves reivindicacions centrades, sobretot, en evitar la construcció dels laterals de l’autopista C32. També en aquest sentit, la que ens arriba serà una tardor calenta.

La plataforma Camí Ral de Premià de Mar no només forma part de la coordinadora ‘Preservem el Maresme’ sinó que, a més, es podria dir que va apadrinar el seu naixement. És per aquest motiu que la gent de ‘Camí Ral’ seran demà a Mataró participant de la presentació de la Coordinadora. Ho ha confirmat a ‘Premià Notícies’ el president de ‘Camí Ral’, Rafael Anguera.

Les eleccions al Parlament de Catalunya del 28 de novembre es presenta com una ocasió única per fer arribar les reivindicacions d’aquestes plataformes als líders polítics catalans. Rafael Anguera ha advertit textualment que faran als polítics ‘esclaus de les seves paraules’. Rafael Anguera ha anunciat propers actes reivindicatius de la plataforma Camí Ral, tot i que encara no hi ha un calendari definit.

Be the first to comment on "‘Preservem el Maresme’ veu sospitoses les presses per fer els laterals de la C32 a Mataró"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »