Primavera Lírica i Fira Comercial, activitats destacades del cap de setmana

Diumenge a les sis de la tarda i a l’escenari habitual, el del Patronat, tindrà lloc la Gala de la Nit de la Primavera Lírica. A més dels cinc finalistes que opten al Premi Ciutat de Premià, la portaveu de l’Associació Cultural Premià de Mar – Maresme Sud, Roser Escala, ha anunciat a Premià Notícies la visita d’intèrprets de gran nivell. Durant la nit de la Gala Lírica també hi haurà una actuació de la soprano premianenca Anna Puche i el tenor Stanislas Arráez.

Passem ara a l’agenda per aquest cap de setmana, on diumenge trobarem dos actes molt destacats com són la final de la Gala Lírica i la Fira Comercial de Primavera.

Comencem per la Fira Comercial de Primavera: des de les deu del matí fins les nou del vespre, un total de vint-i-dos comerços premianencs seran a la plaça de Romà Piera oferint restes de la temporada d’hivern amb l’objectiu de donar-se a conèixer a la població. Núria Cuevas és la portaveu dels Comerços Associats de Premià. Al llarg del dia també hi haurà actuacions del Taller de Ioga, l’Escola de Ball Loli i l’Acadèmia Escola de Ball.

Pel que fa a la Gala Lírica, la final d’enguany tindrà lloc aquest diumenge a les sis de la tarda i a l’escenari habitual, el del Patronat. A més dels cinc finalistes que opten al Premi Ciutat de Premià, la portaveu de l’Associació Cultural Premià de Mar – Maresme Sud, Roser Escala, ha anunciat a Premià Notícies la visita de tota una personalitat. En referència a l’assistència de públic, Escala ha mostrat la seva total confiança en omplir el Patronat. Durant la nit de la Gala Lírica també hi haurà una actuació de la soprano premianenca Anna Puche i el tenor Stanislas Arráez.

A la mateixa hora, l’Associació de Formació Permanent d’Adults Creixent realitzarà una visita guiada a les dunes de la platja de Llevant per a conèixer-ne les plantes psalmòfiles que hi habiten. L’enginyera tècnica Maria Rosa de la Concha oferirà les explicacions d’un recorregut que arribarà fins a la platja de Ponent de Vilassar de Mar.

Finalment, el Patronat reprèn les seves sessions de cinema amb la darrera pel·lícula de Clint Eastwood: “Más allá de la vida”, on Matt Damon és protagonistza una història sobre la mort amb elements sobrenaturals, en relació al contacte amb el més enllà. Les dues projeccions de “Más allá de la vida” es faran dissabte: a les set de la tarda i a dos quarts d’onze de la nit.

Be the first to comment on "Primavera Lírica i Fira Comercial, activitats destacades del cap de setmana"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »