27 de setembre de 2017

Bàsquet

Bàsquet

Primera derrota del sénior femení contra el Sant Cugat

El primer equip femení de l’AB Premià va caure contra el Sant Cugat Negre per 66-71
després d’intentar una remuntada en l’últim quart que no va arribar.
El sénior femení de l’Agrupació de Bàsquet va perdre el primer partit a Primera Catalana després de veure’s superat pel Sant Cugat Negre. Les jugadores d’Isaac Champer van sortir desorientades a pista i l’equip rival va aprofitar-ho per marxar al descans amb nou punts per sobre. Les premianenques no van poder retallar distàncies en el tercer quart i van deixar la remuntada per a l’últim. De 13 punts de diferència en el marcador fins a només a dos. Les premianenques van posar la por al cos al Sant Cugat, però van ser incapaces de superar-les.
Amb la derrota, el tècnic, Isaac Champer, espera que el seu equip aprengui dels errors i creu que no poden donar tantes facilitats defensives al rival.
El proper cap de setmana el sénior femení visita la pista del Granollers, un equip que ha guanyat els dos primers partits de lliga.