Primera trobada de totes les administracions implicades en la pèrdua de sorra a les platges

Les platges del maresme es queden sense sorra amb els temporals

Ajuntaments de localitats costaneres del Maresme, entre ells el de Premià de Mar Miquel Buch, es van reunir la setmana passada amb representants de la Generalitat, de l’Estat i de Universitat Politècnica de Catalunya per parlar de la pèrdua de la sorra a les platges. Buch ha destacat que s’enceta el bon camí per treballar plegats en la recerca d’una solució a aquest problema. En l’espai de Ràdio Premià de Mar ‘Parla l’Alcalde’ Miquel Buch va dir divendres que si la Diputació ho tira endavant, la gala dels Premis Butaca de l’any vinent es farà a Premià de Mar.

Divendres passat l’alcalde Miquel Buch passava per Ràdio Premià de Mar en el seu espai mensual ‘Parla l’Alcalde’ i ens va deixar algunes informacions interessants que hem volgut recollir en aquest informatiu. En destaquem tres dels temes tractats en el programa de divendres i el primer d’ells és una reunió que va tenir lloc la setmana passada en al qual, i per primera vegada, totes les administracions que tenen alguna cosa a veure amb el manteniment de les platges van seure a la mateixa taula per parlar de la pèrdua de la sorra i dels sistemes de reposició. Miquel Buch destacava aquest primer acord entre administracions.

Un altra bona notícia ens venia per la part de l’estació de RENFE. Si ho recordeu, un mes enrere l’ajuntament es queixava de l’actitud d’Adif que anunciava l’inici de les obres de reforma de l’estació sense haver contactat amb l’Ajuntament ni parlat de les seves al·legacions. Segons l’alcalde, aquesta situació s’ha millorat.

Destaquem un tercer element dels tractats al Parla l’Alcalde de divendres i que fa referència al lliurament dels Premis Butaca de Teatre. Ja sabeu que dimarts de la setmana passada es feia al teatre Arteria Paral·lel de Barcelona la gala de lliurament de la 16ena edició d’aquest premis nascuts a Premià de Mar. En principi l’any vinent li pertoca rebre la gala a Premià de Mar. Miquel Buch va dir divendres que si la Diputació compleix la seva part, els premis vindran a Premià.

En el programa l’alcalde Miquel Buch va explicar també que la pista del Voramar està operativa des del passat dijous i va demanar disculpes a les entitats esportives pel retard en la posada en marxa de l’equipament.

Parla l’Alcalde divendres 3 de desembre

Be the first to comment on "Primera trobada de totes les administracions implicades en la pèrdua de sorra a les platges"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.